fbpx

Vijesti

Poslovno tehnička saradnja između Eurobrokera i AW Brokera

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

aw broker_logoBrokersko – dilersko društvo “EUROBROKER” a.d. Banja Luka ovlašteni posrednik za trgovanje hartijama od vrijednosti na Banjalučkoj berzi (BLSE) i “AW Broker” d.o.o. Sarajevo ovlašteni posrednik za poslovanje sa vrijednosnim papirima na Sarajevskoj berzi (SASE), su krajem prošle godine u prostorijama Eurobrokera, Grčka br. 17, 78000 Banja Luka, zaključili Ugovor o poslovnoj saradnji, čiji je cilj unapređenje međusobne poslovne saradnje, kao i stvaranje povoljnijih uslova za investiranje.

eurobroker sa sloganom 2Ovim ugovorom klijentima se omogućava trgovanje na obje berze, što klijentima daje veću mogućnost za diverzifikaciju rizika tj. mogućnost ulaganja u veći broj različitih hartija od vrijednosti/vrijednosnih papira, a time i stvaranje efikasnijeg i sigurnijeg portfolija sa većim mogućnostima za zaradu.

Radi se o brokerskim kućama sa dugogodišnjim tradicijama koje imaju kvalitetan tim stručnjaka i koje mogu investitorima ponuditi kvalitetan portfolio usluga.

Eurobroker maksimalno nastoji širiti svoju mrežu poslovnik jedinica kroz razna uspješna partnerstva za šta je najbolji primjer više nego uspješna desetogodišnje saradnja sa Poštama Srpske sa kojom smo investitorima omogućili izdavanje kupoprodajnih naloga u 61 grad u Republici Srpskoj. Skorašnjim potpisivanje Ugovora o poslovnoj saradnji sa APIF-om i konsultanskom kućom “Inventa” d.o.o. Banja Luka Eurobroker je investitorima omogućio još 15 novih poslovnih jedinica u kojima mogu izdati svoje kupoprodajne naloge. Na taj način nastojimo maksimalno da olakšamo investitorima ulaganje na tržište kapitala Bosne i Hercegovine.

Potpisivanje poslovne saradnje sa “AW Broker” d.o.o. Sarajevo, Eurobroker, je dobio novu poslovnu jedinicu i to 77. poslovnicu u kojima klijenti i potencijalni investitoru mogu izdavati svoje kupoprodajne naloga na Banjalučkoj i Sarajevskoj berzi.

Eurobroker će i u budućnosti nastojati da maksimalno olakša investitorima pristup tržištima kapitala u regionu i svijetu.

S poštovanjem,

Vaš vodič na tržištu kapitala.

Brokersko - dilersko društvo "EUROBROKER" a.d. Banja Luka.

Pretraga

KONTAKT PODACI

Brokersko - dilersko društvo "Eurobroker"a.d. Banja Luka

Adresa : Kralja Alfonsa XIII br. 26, Banja Luka

Email : office[a]eurobroker.ba

Telefon : +387 51 230 820

Viber : +387 66 770 077

Skype : eurobroker2001

Copyright ©2024 EUROBROKER. Sva prava zadržana.

Search